Deprecated: Constant WP_Stream\FILTER_SANITIZE_STRING is deprecated in /projects/kinderdag_e7/public_html/wp-content/plugins/stream/classes/class-filter-input.php on line 100
Voor ouders: ons proces | Villa Kakelbont - Kinderdagverblijf Nijmegen

Hoe wij werken

Persoonlijk en amicaal. Wij lopen zelf geregeld rond en iedereen kan ons vrij benaderen. We zijn heel laagdrempelig en staan open voor iedereen. Benieuwd hoe wij dat doen?

Ons proces

Bij Villa Kakelbont willen we niet alleen dat het kind zich op zijn of haar gemakt voelt, maar ook dat de ouder(s) en/of verzorger(s) een fijn gevoel krijgen bij ons. Je moet met een gerust hart jouw kind hier achter kunnen laten. Om hiervoor zorg te dragen hebben wij geen standaard proces wat we verplicht moeten volgen, maar eerder een rode draad die we proberen vast te houden. Na de eerste keer kennismaken nog niet volledig gerust gesteld? Dan nodigen we je graag nog een keer uit. Voelt het van beide kanten goed? Pas dan gaan we de samenwerking aan.

01. Eerste contactmoment

Jullie komen in contact met ons of wij komen in contact met jullie. Hoe dan ook, we hebben voor het eerst contact. Hierin bespreken we wat jullie wensen zijn en plannen we een kijkdag in.

02. Komen kijken

Wanneer jullie komen kijken laten we zien hoe we te werk gaan bij Villa Kakelbont, lichten we toe wat wij belangrijk vinden en waar wij waarde aan hechten. Ook kijken we naar eventuele speciale wensen.

03. Evalueren

Nadat de kennismaking heeft plaatsgevonden is het tijd om te evalueren. Sluiten wij aan op de wensen die je hebt? Als er nog vragen zijn beantwoorden wij deze graag en kijken we verder naar de volgende stap.

04. Overeenkomst

Is er van beide kanten een klik? En is de kennismaking als positief ervaren? Dan stellen we een overeenkomst op. Hierin leggen we alle tijden en wensen vast. Is dit alles achter de rug? Dan gaan we officieel van start!

05. Even wennen

De eerste dag is altijd even wennen. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom nemen wij hier alle tijd voor en doen we dit, waar nodig, met ouder(s) en of verzorger erbij.

06. Beginnen

Als iedereen eenmaal gewend is aan elkaar gaan we echt beginnen. Wij vangen de kinderen elke dag met plezier voor je op en zorgen ervoor dat ze met hetzelfde plezier weer richting huis gaan aan het eind van de dag.

"Onze kinderen komen altijd vrolijk en gelukkig thuis"

- John & Jacqueline